Wynn Resorts menyediakan rancangan untuk pembangunan berhampiran Encore Boston Harbour
toto

Wynn Resorts menyediakan rancangan untuk pembangunan berhampiran Encore Boston Harbour

Encore Boston Harbour dan syarikat induknya Wynn Resorts akan membentangkan rancangan pembangunannya kepada Suruhanjaya Permainan Massachusetts minggu depan.

AS.- Selepas menangguhkan taklimat Januari mereka kepada Suruhanjaya Permainan Massachusetts (MGC), Wynn Resorts kini bersedia untuk hongkong pools membentangkan rancangan berskala untuk membangunkan tanah berhampiran Encore Boston Harbour , di Everett.

Seperti yang dilaporkan oleh Focus Gaming News, bulan lepas, Joe Delaney, ketua hal ehwal komuniti Suruhanjaya Perjudian , telah bersedia untuk memberi taklimat kepada pesuruhjaya mengenai rancangan yang ditetapkan untuk memasukkan tempat hiburan 1,800 tempat duduk, kira-kira 20,000 kaki persegi ruang restoran dan garaj dengan kira-kira 2,200 ruang.

Walau bagaimanapun, Wynn memutuskan untuk menjeda proses membenarkan Hk pools untuk “melakukan beberapa penilaian semula” sama ada pembangunan seperti yang dicadangkan adalah penggunaan terbaik untuk tapak tersebut.

Delaney berkata minggu ini bahawa Jacqui Krum, naib presiden kanan dan peguam am Encore Boston Harbour , telah memberitahunya syarikat kasino kini “bersedia untuk pergi.”

Beliau berkata Krum menunjukkan bahawa Wynn telah mengurangkan saiz rancangan tempat hiburan, kepada di bawah 1,000 tempat duduk.

Pembentangan akan berlangsung pada 10 Februari . Di padang, juga akan ada Hongkong Prize laporan kakitangan suruhanjaya dan tempoh soal jawab untuk pesuruhjaya. Kemudian pada bulan Februari, pendengaran awam akan membolehkan ahli komuniti menyampaikan keterangan lisan mengenai perkembangan itu. Keputusan komisen dijangka pada bulan Mac.